Anslagstavlan

EQUMENIA

Tonår
Välkomna på tonår med start vecka 35. Vi samlas och umgås, fikar, ber, myser, spelar och har kul fredagar kl 19:00!

Scout
Från vecka 35 är Du välkommen på scout varje tisdag kl 18:15! Vi startar på Karlsro och avslutar kl 19:30. Föräldrar är varmt välkomna att fika i vårt enkla cafe som erbjuder kaffe och kaka.

Sport/Puls
Från vecka 35 är det är sport varje söndag kl 19:30 i Norra skolans sporthall. Vi spelar mestadels innebandy och klubbor finns att låna för den som inte har.

Familjepuls, lite lekfullare för barn och föräldrar, finns också samt under sommaren spelar vi ibland fotboll eller volleyboll på Karlsro!

Söndagsskolan
Från 16/9 är du välkommen på söndagsskolan som samlas varannan söndag. Vi har en grupp för de små barnen och en för lite större under hösten.

Equmenia insamling
Insamlingen under året stödjer ett socialt center i Sofia, Bulgarien. Det drivs av baptistkyrkan där och stödjer bl.a. romska barn med utbildning eftersom de i vanliga skolan inte alltid får fullgod utbildning pga folkgruppens situation i landet. Glöm inte att ta med ett bidrag till våra träffar, varje krona hjälper! Mer information nedan.

FÖRSAMLING

Längre ned på sidan hittar du:
AKTUELLTNADSBREV
TIDNINGEN ANDETAG

Till gudstjänstansvariga
Här hittar du länkar till Equmeniakyrkans kyrkohandbok samt gudstjänstwebben där du kan hitta sångförslag, förböner m.m
Längst ner finns också vår egen handbok och en grundordning för gudstjänst.

Klicka på orden:
*KYRKOHANDBOKEN*