Anslagstavlan

EQUMENIA

Tonår
Välkomna på tonår. Vi samlas och umgås, fikar, ber, myser, spelar och har kul fredagar kl 19:00! Följ oss på Facebook, fråga en ledare hur!

Scout
Du välkommen på scout varje tisdag kl 18:15 och avslutar kl 19:30 i vår kyrka. Från vecka 13 flyttar vi ut till Karlsro. Se programmet nedan!

Föräldrar är varmt välkomna att fika i vårt enkla cafe som erbjuder kaffe och kaka. Följ oss på Facebook, fråga en ledare hur!

Sport/Puls
Det är sport varje söndag kl 19:00 i Norra skolans sporthall. Vi spelar mestadels innebandy och klubbor finns att låna för den som inte har.

Familjepuls, lite lekfullare för barn och föräldrar, finns också samt under sommaren spelar vi ibland fotboll eller volleyboll på Karlsro!

Söndagsskolan
Du är välkommen på söndagsskolan som samlas varannan söndag. Vi har en grupp för de små barnen och en för lite större under våren.

Barnkören
Kören samlas och tränar inför en Gudstjänst eller högtid då vi är med. Vi är ett stort gäng unga barn som sjunger för att det är kul och vill gärna bli fler. Kontakt en söndagsskoleledare eller musikansvarig om du vill vara med!

Equmenia insamling
Insamlingen under året stödjer läger för barn i Vitryssland runt den kärnkraftsförolyckade staden Tjernobyl. Glöm inte att ta med ett bidrag till våra träffar, varje krona hjälper! Mer information nedan.

FÖRSAMLING

Längre ned på sidan hittar du:
Aktuellt månadsbrev och
tidningen Andetag

Till gudstjänstansvariga
Här hittar du länkar till Equmeniakyrkans kyrkohandbok samt gudstjänstwebben där du kan hitta sångförslag, förböner m.m
Längst ner finns också vår egen handbok och en grundordning för gudstjänst.

Klicka på orden:
KYRKOHANDBOKEN
GUDSTJÄNSTWEBBEN

Lyssna till Erik
Erik Bondesson gillar att göra radio och här kan du lyssna på intervjuer med människor i Equmeniakyrkan Vänersborg som berättar om sina erfarenheter. Han presenterar också i programmen några av våra mötesplatser i kyrkan. Välkommen att lyssna.

Klicka på länkarna och lyssna:

En tisdag på Karlsro

Erik får veta mer om Karlsro

Erik pratar med Ingegerd Johansson om centralafrika

Erik pratar med Ann-Sofie