Anslagstavlan

EQUMENIA

Tonår
Välkomna alla nya och “gamla” tonåringar till höststarten den 1:e September kl 19:00 i kyrkan.

Scout
Vi kör igång verksamheten 29:e Augusti kl 18:15 på Karlsro! Se vårt program nedan.

Kraftkampen 30/9
Kämpaleken är denna gång i Trollhättan och ordnas av oss, Trollhättan och kårerna i omnejd. Mer information nedan. Hög tid att anmäla sig till Din ledare och vi behöver även kontrollanter – vi ses!

Sport/Puls
Vi träffas igen till hösten med start söndag 24:e September 19:30-20.30 i Norra skolans gymnastiksal. Vi spelar innebandy och ibland basket eller volleyboll.

Familjepuls, lite lekfullare för barn och föräldrar, har också tagit sommaruppehåll. Ses i höst!

Söndagsskolan
Vi startar 3:e September. Under gudstjänsttid har vi söndagsskola varannan vecka (ojämna veckor). Vi börjar i kyrksalen och går efter barnens ljus ned till egen samling. Välkomna!

Equmenia insamling
Insamlingen under året stödjer ett socialt center i Sofia, Bulgarien. Det drivs av baptistkyrkan där och stödjer bl.a. romska barn med utbildning eftersom de i vanliga skolan inte alltid får fullgod utbildning pga folkgruppens situation i landet. Glöm inte att ta med ett bidrag till våra träffar, varje krona hjälper! Mer information nedan.

FÖRSAMLING

Längre ned på sidan hittar du:
AKTUELLTNADSBREV
TIDNINGEN ANDETAG

Till gudstjänstansvariga
Här hittar du länkar till Equmeniakyrkans kyrkohandbok samt gudstjänstwebben där du kan hitta sångförslag, förböner m.m
Längst ner finns också vår egen handbok och en grundordning för gudstjänst.

Klicka på orden:
*KYRKOHANDBOKEN*