HÄR KAN DU ANMÄLA DIG

Tryck här för anmälan

Vi är tre kyrkor ihop som har Konfa
Equmeniakyrkan i Vänersborg, Trollhättan och Lindveden har Konfirmationsläsning ihop.
Våra namn på kyrkorna är Missionskyrkan men vi tillhör Kyrkosamfundet Equmeniakyrkan

Varför ska Du läsa med oss?
För att det är roligt och vi har kul ihop. Det är ofta praktiska övningar tex. drama, lekar m.m. i samband med de saker vi pratar om. Man får vara NYFIKEN och ställa frågor.

Behöver jag tro och vara döpt?
Nej, det behöver man inte. Men man behöver vara intresserad av frågor som rör tro och liv.
Vi presenterar vad Kristen tro är och kan vara i vårt tid.

För dig som börjar 8:an hösten 2017
Läsningen börjar sept 2017 och avslutas i maj 2018
Varannan fredag 15.45 till 18.30 (ojämna veckor)
Dessutom övernattning, läger efter nyår samt besök på gudstjänster och annat.
Konfirmationshögtiden är söndagen den 20 maj (Pingst)

Information & första träff
Fredag 1 sept kl.17.30 -19.00 Den sker i Equmeniakyrkan (Missionskyrkan) i Vänersborg och är till för både föräldrar och konfirmander. Där lämnas mer information.

Läsningen startar den 15 september
i Trollhättans Missionskyrka.
Konfirmationsläsningen sker i samarbete mellan
Missionskyrkan i Lindveden och Trollhättan och Equmeniakyrkan Vänersborg.

Vi kommer att träffas i alla tre kyrkorna
och ni föräldrar får gärna hjälpa till med skjutsar.

Kostnaden är 750 kr
I priset ingår:
En bibel, fika, heldagar, övernattningar och läger.

Konfirmationsdokument

Tonårsliv och konfirmation hör ihop. Genom konfirmationsläsningen erbjuder den kristna församlingen dig en liten grupp, där du tillsammans med andra tonåringar och vuxna får chans att samtala om livet om att upptäcka kristen tro. Under konfirmationen har du också möjlighet till personliga samtal med någon vuxen. Andakt och gudstjänst ingår naturligt i konfirmationsläsningen. Konfirmandtiden avslutas med en högtidsgudstjänst.