Sång & Musik

Sång och musik har alltid haft en stor plats i vår kyrka, inte minst för barn och ungdomar.
Förutom dessa fasta grupper förekommer bl a kördagar och helger för olika åldrar att delta i.

Gospel Groove Company Vänersborg

Är du sugen på att sjunga tillsammans med andra om livet och Gud? Vill du träna din röst? Vill du få nya vänner och låta körkraften göra dig glad? Då ska du absolut vara med i kyrkans gospelkör!

Alla som vill får vara med – är du yngre än 15, ta med dig en vuxen. Uppåt har vi ingen åldersgräns! Det är gratis att vara med i kören. Vi sjunger ösig, groovig gospel på engelska. Vi övar på onsdagar kl 19-21.

Har du frågor, ring
Kristina Andréen, körledare, 070 – 30 65 086.
Sing on people! Hälsningar Kristina

Musikkåren

Vänersborgs musikkyrkas musikkår har funnits i över sjuttio år och samarbetar sedan några år med Trollhättans Missionskyrkas Symphonic Band. Vi har en besättning med brassband och träblåsinstrument. Vi övar på torsdagar och alternerar mellan Trollhättan och Vänersborg. Våra dirigenter är Mattias Lanhage och Kjell Andersson.

Vi finns med på Gudstjänster i kyrkorna men också på egna konserter. Under vår- och sommarmånaderna spelar vi mycket utomhus vid t.ex valborgsmässofirande och andra arrangemang i Vänersborg o Trollhättan. Under advents- och jultid finns vi med vid flera tillfällen vid både Gudstjänster och julfester. Vår repertoar är blandad musik, allt från marscher, populärmusik, psalmer och visor.

Är Du intresserad att komma med och spela är Du varmt välkommen till oss.

Kontaktpersoner:
Anna-Lena Englesson 070 4952936